historie_header_red

Hodetelefoner i posen?

Maarud og Monster® ønsker å motivere folk til en mer aktiv hverdag og nå kan du være en av de heldige som får hjelp til å komme skikkelig i gang. Superchips er et godt alternativ for deg som ønsker mindre fett, samtidig som det smaker sprøtt og godt. Maarud og Monster® gir bort 100 stk iSport Achieve In-Ear trådløse hodetelefoner til en totalverdi av 60.000 kr. Du vinner om du finner et kort oppi posen. Du kan også sende brev til Maarud AS (se regler og vilkår under).

 


 Premie

Achieve Wireless Blue PKG

100 stk  iSport Achieve In-Ear trådløse hodetelefoner

Utsalgspris pr. stk 598 kr.

 


 

Regler og vilkår

– Kampanjen gjelder fra 1. januar t.o.m 28. februar 2018.

– Ingen kjøpsplikt. Du kan sende et brev til Maarud AS, Forbrukerkontakt, 2114 Disenå og be oss åpne en pose for deg (epost er ikke gyldig). Det åpnes kun én pose pr. person. Brevet må inneholde fødselsdato, navn, etternavn, adresse og epost.

– Ansatte hos Maarud og deres familier, samt Maaruds reklamebyrå og sponsorer, er automatisk ekskludert fra å vinne premien.

– Premien kan ikke byttes. iSport Achieve In-Ear trådløse hodetelefoner kommer i fargene sort, grønn og blå. Farge på hodetelefonene utleveres etter beste evne. Premiene blir postet og sendt ut fortløpende.

– Deltakere som prøver seg på fusk eller på annen måte prøver å manipulere kampanjen, kan automatisk uten forvarsel bli ekskludert fra kampanjen.

– Det tas forbehold om at kampanjen kan avbrytes dersom det oppstår tekniske problemer og/eller feil.

– Alle deltagere plikter å lese regler og vilkår. Ved deltakelse anses reglene for å være lest og akseptert.

Om du har spørsmål om kampanjen, send oss en Facebookmelding på www.facebook.com/maarud.potetgull