

Kyllingspyd
Marinere
- 4 kyllingfileter
- 1 pose Maarud Holiday Dipmix
- 1 dl olivenolje
- 2 ts honning
- 3 ss soyasaus
Skjær kyllingfiletene i ca 2 cm tykke strimler.Bland de resterende ingrediensene sammen i en bolle til marinade. Ha i kyllingstrimlene og marinér disse i ca 30 minutter. Tre strimlene på spyd og stek de på begge sider i panne eller på grill.
Mojo paprikasaus
- 1 pose Maarud Paprika Dipmix
- 2 røde paprika
- 2 fedd hvitløk
- 1 ts chilipulver eller
- ½ -1 fersk chili
- litt sitronsaft
- 1 dl olivenolje
Miks alle ingrediensene sammen i en foodprosessor. Bland forsiktig i oljen til en jevn og fin saus/dip.
Papas arugadas saltbakte poteter
- 1 kg små poteter
- 100 g havsalt
- 3 dl vann
Kok potetene til vannet har fordampet, ca 25 minutter. Legg de i en skål og server sammen med kylling og Mojo.