

Real biff
Hvitløkssmør
- 1 pose Maarud Garlic Dipmix
- 250 g mykt smør
- saften av ½ sitron
- 2-3 ss bladpersille
Kjør alt sammen i en foodprosessor til det er godt blandet. Legg blandingen på et matpapir og rull det sammen til ”en pølse” som knytes sammen i endene. Oppbevares i kjøleskapet.
Entrecôte
- 4 skiver entrecôte á ca 200 g
- salt og pepper
- 10-12 cherrytomater
- 2 dl olivenolje
- ca 300 g grønne bønner
- salt til damping
- ca 25 g revet parmesan ost
Gni inn entrecôten med salt og pepper, og stek den på grill eller i panne i 3-5 minutter på hver side, alt ettersom hvor godt den ønskes stekt.Legg cherrytomatene i en ildfast form. Hell over olivenolje og bak de på 200°C i ca 10 minutter. Damp bønnene i saltet vann i ca 5 minutter, sil av vannet og dryss parmesan over. Server entrecôte med hvitløksmør, bønner og tomater. Gjerne med hvitløksbaguetter (se oppskrift side 4) eller Maarud Superchips.
Alle Maaruds Dipmixer kan brukes til å lage forskjellige kryddersmør.