historie_header_red

Om MAARUD

Produksjonen av potetchips på MAARUD startet allerede i 1936, men det var først da TV kom på 1960 tallet at snackseventyret startet for alvor. I dag er MAARUD Norges største snacksleverandør og tilbyr et stort utvalg av produkter til kos og glede i de tusen hjem.

MAARUD Potetgull er norges desidert største snacksprodukt, og vi har den eneste fabrikken i verden som kan produsere Potetgull. I gjennomsnitt spiser hver nordmann 6,8 kg pr. år, noe som gjør oss til en av de største snacksnasjonene i verden.

I tillegg til å produsere god snacks, er vi også veldig opptatt av miljøet. Vi ligger langt fremme i å redusere våre utslipp og har hatt en aktiv satsning på miljø over mange år. Dette gjelder også våre krav til kvalitet og matvaresikkerhet som vi jobber aktivt med for å sikre deg som forbruker, trygge og gode produkter.

Visjon og verdier

MAARUDs visjon er å være en ”lokal vinner”. Vi ønsker at våre produkter skal foretrekkes av forbrukerne og at vi skal være den foretrukne samarbeidspartneren til våre kunder. Forbrukere, kunder, samfunnet og eiere skal se at MAARUD jobber godt lokalt, med stor fokus på norske råvarer, norske smakspreferanser og miljøet. Som vi har gjort siden 1936.

Verdiene som skal prege MAARUD er glød, lagånd og kvalitet. Vi er brennende opptatt av merkevaren MAARUD og alle produktene våre og vi er sikre på at vi lykkes best når vi jobber sammen som et lag. Og, vi vet at kvaliteten alltid må være den beste. Dette ligger til grunn for alt vi gjør.

Policy

Les om vår policy ved å trykke her

 

Maru sa Maarud sort 1024x191