Personvern

Om bruk av informasjonskapsler og personopplysninger

Maarud produserer snacks bl.a. til norske forbrukere. Maarud tar ansvar for behandlingen av personopplysningene dine, og vi lover å behandle dem på en sikker måte.

Bruk av informasjonskapsler

Maaruds nettsteder og de aller fleste nettsider benytter seg av såkalte informasjonskapsler eller cookies for å bedre brukeropplevelsen. En informasjonskapsel er en liten tekstfil som ved besøk på eller interaksjon med en nettside lagres på din datamaskin. 

Maarud bruker disse informasjonskapsler til å forbedre brukeropplevelsen på nettsiden samt for å samle inn statistikk som vi benytter til å gjøre nettsidene våre bedre. Ved å benytte Maaruds nettsteder samtykker du i at vi kan sette informasjonskapsler i din nettleser.

Besøkende kan frivillig velge å godkjenne bruk av informasjonskapsler, gjennom innstillinger i nettleseren. 

Vær oppmerksom på at om du sier nei til informasjonskapsler, kan du påvirke funksjonaliteten på vårt, så vel som andre nettsteder.

Personopplysninger

Maarud behandler alle personopplysninger som navn, adresse, telefonnummer eller annen personlig informasjon du gir til Maarud i forbindelse med konkurranser, nyhetsbrev, markedsføring, påmeldinger, bestillinger og annet, i henhold til gjeldende personopplysningslov. Opplysningene brukes kun til det du har gitt ditt samtykke til, for å oppfylle en avtale eller for å oppfylle Maaruds rettslige forpliktelser. 

Dersom du har samtykket til å motta tilbud eller nyhetsbrev fra Maarud, vil vi kunne foreta en personlig tilpasning slik at markedsføringen oppleves relevant for mottakerne. Før slik behandling starter, vil du gis utfyllende informasjon og en enkel mulighet til å velge å motta generelle tilbud og nyhetsbrev i stedet for tilpassede. 

Maarud vil slette personopplysningene når Maarud har håndtert din henvendelse, oppfylt en avtale eller Maaruds rettslige forpliktelse, eller når du trekker samtykket tilbake ved å kontakte oss som forklart nedenfor. 

Alternativt til sletting, kan Maarud fjerne identifiserende opplysninger fra personopplysningene, slik at opplysningene ikke lenger kan knyttes til deg (anonymisering). Slik anonym informasjon kan Maarud benytte i sitt erfaringsarkiv og for å utarbeide analyser og statistikk, og for å tilpasse og utvikle Maaruds markedsføring og produkter i forhold til forbrukernes ønsker og behov. 

Personopplysningene vil lagres på Maaruds egne servere som støtter norsk personopplysningslov (GDPR). Maarud overleverer ikke personopplysningene dine til andre tredje parter med mindre du har samtykket til det. 

Kontakt oss på forbrukerkontakt@maarud.no eller ring Forbrukerhenvendelser på tlf: 800 140 01 om du vil ha innsyn i, få utlevert, korrigert eller slettet personopplysninger som er lagret om deg. Du kan på samme måte protestere mot, kreve begrensning av eller trekke tilbake samtykke til behandlingen av personopplysninger. For øvrig har du mulighet til å klage over behandlingen av personopplysninger til Datatilsynet.