Maarud Potetgull Intense: Nå med ost og chili
Etter suksessen med Intense Green Pepper og Intense Bacon BBQ, som ble lansert i februar, er det endelig klart for en ny smaksvariant i Intense-serien: Cheese & Red Pepper.
– Dette er en kraftpakke av en chips! Vi vet at ost er en favorittsmak blant mange, og nå kombinerer vi den med et hint av rød chili for å gi ekstra trøkk. Hot er fortsatt hot, og det har vi tatt på alvor, sier innovasjonsansvarlig Jill Hendnes.
De første Intense-variantene ble en kjempesuksess, med svært gode tilbakemeldinger i sosiale medier og høye salgstall. Mange forbrukere kjøper produktene igjen og igjen – spesielt den yngre målgruppen.
– Det er tydelig at folk setter pris på ekstra mye smak og sprøhet. Vi er stolte av å kunne følge opp med en ny variant som virkelig leverer på begge deler, sier Hendnes.
Nyhet: Maarud Ovnsbakt Potetchips Sour Cream & Onion
Samtidig lanserer vi en helt ny chipsopplevelse: Maarud Ovnsbakt Potetchips med Sour Cream & Onion.
Her friteres ikke chipsen i olje, men bakes i ovn før den krydres med vår populære smak – Sour Cream & Onion. Resultatet er en sprø og smaksrik chips med hele 60 % mindre fett enn vanlig potetchips.
– Ovnsbakt chips er en stor trend i Europa og oppleves som et smartere valg. Med denne nyheten får du smaken du elsker, med mindre fett og en litt mindre pose som passer perfekt når du ikke vil ha en full storpakke, sier Hendnes.
Sterk lansering – bokstavelig talt
Begge produktene vil bli godt synlige i reklamepauser og gater over hele landet. Kampanjen kjøres både på TV, nett og utendørsflater forteller kommunikasjonsansvarlig Annette Eidesen.
Så enten du er på jakt etter ny ostefavoritt med sting, eller en sprø nyhet med mindre fett – nå har du enda flere gode grunner til å kose deg med Maarud.