Maarud

Vi har lansert Maarud Potetgull Intense – årets sprøeste nyhet

Nå i vår har vi sluppet to helsprø smaksopplevelser i en ny serie som vi har kalt Potetgull Intense. De første smakene er Green Pepper og Bacon BBQ.

– Dette er Potetgull for de som virkelig er ute etter en ekstra sprø og superintens snacksopplevelse. Her har vi ikke holdt igjen på noe i kryddermiksen, sier Randi Sanderud, produktutvikler i Maarud. 

Les mer om Potetgull Intense her

Potetgull Intense Green Pepper og Potetgull Intense Bacon BBQ er de første variantene i serien med chips som er ekstra sprø og ekstra krydret. Dette er noe for alle som elsker snacks med skikkelig trøkk. 

Green Pepper – tar chiliopplevelsen til et nytt nivå
Hvis du er på jakt etter en skikkelig smakseksplosjon av chili og paprika, er Maarud Intense Green Pepper det perfekte valget. 

Dette er Potetgull som byr på plenty smak av grønn paprika og jalapeno.

Les mer om hvordan vi lager Potetgull her

– Her har vi introdusert en spennende blanding av smaker fra paprika, hvitløk, jalapeno og Carolina Reaper chili – en av verdens sterkeste chilityper. Resultatet er en sprø og kraftig smaksopplevelse som setter skikkelig fyr på ganen, forteller Sanderud.

Bacon BBQ – helsprø og røykfylt
Potetgull Intense Bacon BBQ har en uimotståelig kombinasjon av ekstra sprø chips og kraftige grillsmaker. 

Bacon BBQ har en fyldig smak av bacon og grill, og er tilsatt en krydderblanding med blant annet paprika, hvitløkspulver, chili, sort pepper, rosmarin og røkt salt. 

En ny standard
Ideen bak Potetgull Intense har vært å sette en ny standard for smaksintensitet for chips. Dette er ikke bare ekstra smakssterk snacks – chipsene er også fritert på en måte som gjør dem ekstra sprø.

Begge variantene av Maarud Potetgull Intense er allerede å få kjøpt i butikker rundt om i Norge.